Saturday, June 4, 2011

RESTORAN SABA'A

Lama teringin nak makan makanan arab di sebuah restoran popular di Cyberjaya. Akhirnya impian terlaksana bila Along Joy ajak kami ke situ. Selepas penat berbasikal, kami mengisi perut kekosongan dengan juadah yang semangnya enak. Rambang mata kami untuk memilih menu yang pelbagai.























Terima kasih Along.. bawak kami ke tempat ni. Tak terliur lagi lepas ni. hehehe..Terima kasih kakak..sponsor kami semua. Semoga rezeki kakak terus melimpah ruah..Ameen, ya Rab.

-Travelog 1 Mei 2011-

4 comments:

E n t o y C a i r o said...

lapo pakcik nyahhhh....hehehe

HS said...

lapo? sian..hehehe..menu nih semua ada kt sana achik.. so u've no worries ye! x perlu ngenches. kt jb nih paling dekat kt tmn U..dekat jeks dgn rmh ayu. ada 2 rest arab kt situ.

E n t o y C a i r o said...

owh certainly!!!
maksud dekat dengan umah ayu tu cemana tu?haha..
owhhhh ok ok..nak cakap je kan..
LOL....

HS said...

wakakaaa~ maksudnya senang nak carik tempat tu..x yah susah2 guna GPS bagai..nananaaaaa