Thursday, June 30, 2011

TERPERANJAT GUGURL

Aaaaaa... sempuuuttttttss!!

Tiba-tiba saya tak boleh post entry yang saya dah taip. Setiap kali nak login aje keluar 'error 404 - bad request'.

Dahlah buat curi-curi masa terluang. Ingatkan hanya saya yang tidak boleh post entry atau login ke blogspot, malah nak post comment di blog kawan-kawan pun gagal. Bila refer inchik google rupa-rupanya bloggers yang lain pun sama.


Apalagi saya pun mulalah melayan inchik goggle. Lalu saya terjumpa blog cik Mira Edora. Saya ikut nasihat yang dia tulis dalam blog comel dia tu.

"..Pegi browser tools > option> privacy> clear history> tick sume dalam kotak tuh. Suddenly dah boleh. Korang try la. Kalo tak boleh jugak. Mmg blogspot tengah problem la tu..."

Akhirnya saya boleh login seperti biasa. Alhamdulillah. Syukran ya Robb.

Terima kasih Cik Mira.. Terima kasih, ya Allah!

4 comments:

E n t o y C a i r o said...

tajuk yang kemaruk..heh.

Humaira' said...

eleehh, awk pon tpanjat jgk kan..kan..bila blog awk huru-hara!

E n t o y C a i r o said...

cess..dengki! bukan nk tolong!..

Cik Mira said...

same same awk! len kali kalo tak leh lagi try cara tu ok? :)